Nela Slováková si nebrala servítky a krutě zkritizovala show Štiky!

Nela Slováková 12

Autor: Lelková, stars24.cz

20. června 2018 18:15

Blondýna Nela Slováková (28) se asi pěkně rozohnila u televizní reality show Štiky. Možná ji nevytočila ani tak show, jako hlava rodiny Monika Štiková, kterou označila na svém instagramovém profilu za hysterku a čarodějnici!

S velmi posměšným tónem to Monice pořádně naložila! „Čarodějnice ze země Ozz,“ nejdříve napsala a k tomu ještě přidala rozesmátý smajlík. Následně ještě doplnila:„Ležím doslova s otevřenou hubou. To je neuvěřitelný, co ta ženská vůbec dokáže. To snad ani není ženská. Prý "Kardashians“ (smích). Ty americký se mají od madam teda co učit," napsala Slováková na svém instastories.

Reality show Štiky už v televizi nějaký ten pátek běží, ale spíš je to všem pro smích a považuje se za velký propadák. Možná také kvůli uječené Monice Štikové (45), podle diskuzních fórech diváků. Sama Slováková se stala známou osobou díky reality show, ale to, co viděla v této show zřejmě nečekala. A ze známé rodiny si udělala srandu před půlkou národa.

Poslední příspěvek, který věnovala nejstarší Štikové zněl velmi stručně: „Já snad v životě neviděla větší hysterku. Slušně řečeno…“ vyjádřila se Nela Slováková.

Témata: Nela Slováková Monika Štiková reality show