Kateřina Brožová posílí Ordinaci: Čím překvapí diváky seriálu?

Kateřina Brožová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. listopadu 2022 14:22

Nova slibuje divákům Ordinace v růžové zahradě pořádné překvapení, ačkoliv již odhalila, že v seriálu bude nově figurovat Kateřina Brožová. Co by tedy mělo lidi šokovat?

Ordinace v růžové zahradě před časem málem definitivně skončila, přesto stále láká i velká herecká jména. Nejnověji jsou to Zdena Studenková a především Kateřina Brožová.

Druhá zmiňovaná herečka se objeví v nových epizodách seriálu po Novém roce. Tvůrci slibují, že to bude v roli, jakou by v jejím případě diváci zřejmě nečekali. Půjde totiž o ženu, s níž se život nemazlí.

Po Zdeně Studenkové hlásí Ordinace v růžové zahradě 2 druhou významnou hereckou posilu. Kateřina Brožová se v premiérových dílech po Novém roce představí jako Iveta, žena, s níž se osud ani trochu nemazlí, a přesto to nevzdává.

„Mám radost, že po Zdeně Studenkové přivítá Ordinace v nové sezoně další velkou hvězdu. Angažmá obou hereček je důkazem toho, že po téměř osmnácti letech existence je seriál stále atraktivní i pro zcela zásadní jména česko-slovenského filmu a televize," uvedlakreativní producentka Simona Matásková.

Témata: Kateřina Brožová Seriál Ordinace v růžové zahradě 2