Jiřina Bohdalová onemocněla!

Jiřina Bohdalová 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. listopadu 2022 21:51

Herečka Jiřina Bohdalová je nemocná. Uvedla to její dcera Simona Stašová poté, co se její maminka nedostavila na premiéru filmu Vánoční příběh.

Herečka se sice ve věku 91 let zdánlivě těší dobrému zdraví, některé nemoci si ale nevybírají a skolí každého. Své o tom aktuálně ví Jiřina Bohdalová, kterou trápí chřipka.

"Má chřipku, klasickou chřipku, nic vážného. Ale v jejím věku stačí, když má trochu zvýšenou teplotu a je lepší, aby zůstala doma," řekla pro CNN Prima NEWS Stašová.

Dodala, že nemocnou maminku navštěvuje. "Akorát za ní jedu, večer nemám představení, tak vezmu pejsky a pojedu za ní. Já se nebojím, jsem naočkovaná se vším všudy," dodala.

Chřipka v Česku v průběhu listopadu napadala především děti, nikoli seniory. I přesto ministerstvo zdravotnictví nabádá, aby si lidé z rizikových skupin nechali dát vakcínu i proti této nemoci.

Hlavní vlna chřipky by mohla do ČR dorazit na počátku příštího roku. Ačkoliv jde o zdánlivě běžnou nemoc, přesto může způsobit vážné zdravotní komplikace či dokonce úmrtí.

Témata: Jiřina Bohdalová