Dagmar Pecková se pustila do 4 Tenorů: Co jí vzkazuje Janis Sidovský?

Dagmar Pecková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. listopadu 2022 16:56

Dagmar Pecková si mnohdy nebere servítky, v posledních dnech se opřela například do vokální skupiny 4 Tenoři. Formaci zastupuje Janis Sidovský, který se po jistém otálení rozhodl reagovat. Jak?

Sidovský byl dotazován, co říká vyjádřením Peckové, která na facebooku napsala, že "4 Tenoři jsou kýč". Nakonec se rozhodl reagovat na stejné sociální síti.

"Pravdou je, že paní Dagmar Pecková, na rozdíl od sólistů 4 Tenorů, nemá žádné vysokoškolské vzdělání v oboru muzikál, ani, na rozdíl od sólistů 4 Tenorů, za poslední čtvrtstoletí nehrála v žádném světově uznávaném muzikálovém titulu," spustil. 

Sidovský zmínil, že projekt stojí na hudbě z muzikálů či filmů. "Nikdy jsme nepředstírali, že jde o operní projekt, to si paní Pecková, možná kvůli nedostatku vzdělání, prostě popletla," zdůraznil. Ocenil také kvality čtveřice sólistů, kteří byli přinejmenším nominováni na Thálii. 

"Názor paní Peckové je v oblasti muzikálu zcela bezvýznamný a je nám líto, že tak špičková operní zpěvačka zahazuje svoji pověst útočením na kolegy, v jejichž oboru nic nedokázala. Přejeme paní Dagmar Peckové hodně zdraví, radosti a klidu na duši," dodal producent. 

Témata: Dagmar Pecková 4 Tenoři Janis Sidovský