Eva Burešová chystá comeback po porodu, ale varuje fanoušky!

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. listopadu 2022 16:10

Eva Burešová se po nedávném porodu pomalu vrací k pracovním povinnostem, což kvitují její fanoušci. Znamená to totiž, že mohou svou hvězdu vidět naživo. Jenže ona je před jednou věcí varuje.

Burešová se před časem svěřila, že role v muzikálu Bodyguard je v podstatě její vysněnou. Není divu, že fanoušci ji v tomto představení hodně chtějí vidět.

Herečka a zpěvačka přiznala, že si lidé píší o termíny vystoupení. "Zatím je ještě rozhozené nemáme, ale po všech zkušenostech za posledních pár let bych termíny nerada zveřejňovala," uvedla na instagramu.

"Těší mě, že se na mě v této roli chcete přijít podívat, ale může se stát cokoliv a mě v daném termínu neuvidíte. Jsme jen lidé a zdraví nebo jakákoliv nečekaná situace může obsazení pozměnit," překvapila Burešová upřímností.

Podle jejích slov se v minulosti při její překvapivé absenci stalo, že divadlu přišly nemilé zprávy či požadavky na vrácení vstupného. 

"Divadlo není film a může se stát opravdu cokoliv a své vysněné obsazení vidět nemusíme. Proto ráda říkám, že se má do divadla chodit na kus a ne na jednotlivce," dodala herečka.

Témata: Eva Burešová