Jedna velká lež? Krampol otevřeně o pití své ženy!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. června 2018 11:22

Hana Krampolová měla v minulosti tak velké problémy s alkoholem, že se kvůli nim ocitla v psychiatrické léčebně. Teď je prý vyléčená a její manžel, moderátor Jiří Krampol, tvrdí, že nepije. Ona ale říká něco jiného.

Krampolovi si před pár dny vyrazili do společnosti a Hana byla viděna se sklenkou červeného vína. Podle Krampola ale vůbec nepije.

"Hanka si jenom připila. Jinak vůbec nepila, nepije doma, nepije vůbec. Je to držák. Já taky nepil, měl jsem během celého večera jen vodu a půlku řízku,“ řekl serveru Extra Krampol.

"Nepije. Teď má hrozný bolesti tý nohy, protože jí tahali z kolena šrouby, takže když odcházela, museli ji podpírat ne proto, že byla opilá, ale protože má bolavou nohu, chodí pořád o berli. Nepije vůbec. Jsem na ni hrdý," dodal.

Jeho slova jsou ale v rozporu s tím, co říká sama Hana. Ta totiž před časem uvedla, že si občas něco dá. "Já se už můžu napít. Nemám to zakázané. Nejsem nemocná. V tomhle vedru je to nádherně osvěžující," pochvalovala si podle Aha Krampolová známý koktejl mojito, jehož základem je bílý rum.

"Naučila jsem se v tom chodit. A taky vím, že na ně nesmím pít, když si je vezmu. Z toho vyplývá, že když je v sobě nemám, můžu se klidně napít. Jsem normální zdravej člověk," dodala.

Kdo z nich tedy říká pravdu?

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová