Milenka Karla Janečka Lilia při porodu tančila, teď skočila ze 4 kilometrů!

Lilia Khousnoutdinova

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. června 2018 10:59

Milenka miliardáře Karla Janečka Lilia Khousnoutdinova ani ne před měsícem porodila dcerku Isabellu. Teď už se ale věnuje hodně adrenalinovým zážitkům! Ke svým třicetinám si dopřála skok z pořádné výšky!

Lilia se na sociálních sítích rozpovídala o mateřství. „Poznávám hlubší význam slova vděčnost... Isabela vstoupila do našeho života tím nejněžnějším způsobem - doma ve vaně (perfektně nachystaný bazének zůstal prázdný), téměř bez bolesti (přesvědčila mne, že porod může být naprosto jemný), v neporušeném vaku blan," básní. 

U porodu byl i tatínek Karel, který je sice oficiálně ženatý s matematičkou tuniského původu Mariem Mhadhbi, ale který s Liliou uzavřel buddhistický sňatek. „Chycena prvně do pevných rukou svého otce, který byl mou skvělou oporou, vůbec neplakala, a každým dnem mne přesvědčuje, o tom že láska má mnoho dalších vrstev, které teprve poznávám," přiznala Lilia. Ocenila také to, jak se k mladší sestřičce chová její syn z předchozího manželství. „Leo je úžasný Big Brother. Jsme zdravé, šťastné a užíváme si začátek společné cesty obklopené něžnými květinami. Děkuji své dceři za to, že mi darovala možnost prožít (pro mne) pohádkový porod,“ básní novopečená maminka.

??? No a tak je mi 30... dnes v 3800m a -10•C jsem si znovu uvedomila jak mam ve skutku nekonecny seznam toho za co jsem vdecna... Dekuji zivotu ? a vsem Vam co stojite kolem mne, a vnasite do meho zivota tolik podpory, lasky a pestrosti ? Dekuji za nadherne prani! A samozrejme jako darek ode mne Vam, nase narozeninova akce *-30% na vse* pokracuje na: ?www.cestaextaze.cz? #cestaextaze #mamamoments #skydiving

Příspěvek sdílený Lilia Khousnoutdinova (@khousnoutdinova), Čen 17, 2018 v 8:59 PDT

Lilia se ale rozhodně nechová jako žena, který před několika týdny porodila! Už dříve prozradila, že její porod celkově trval tři dny, během nichž si vyjela na výlet a tancovala. A že si to hodně užívala!

A teď si dokonce dopřála netradiční dárek! „No a tak je mi třicet... Dnes v 3800 metrech a minus 10 stupních jsem si znovu uvědomila, jak mám vskutku nekonečný seznam toho, za co jsem vděčná. Děkuji životu a všem vám, co stojíte kolem mě a vnášíte do mého života tolik podpory, lásky a pestrosti,“ pochvalovala si Lilia.

Témata: Lilia Khousnoutdinova Karel Janeček