Jaromír Jágr při pietě za svého otce neudržel slzy!

Jaromír Jágr 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. listopadu 2022 19:24

Jak už stars24.cz informoval, ve věku 82 let zemřel otec slavného hokejisty Jaromíra Jágra. Hokejisté kladenských Rytířů uctili jeho památku, přičemž jeho synovi vehnali slzy do očí.

O úmrtí Jágra staršího informoval web deníku Sport, který upozornil na několik hodin staré vyjádření hokejové legendy. "Jestli je pravda, že si děti před narozením vybírají rodiče, tak mé první rozhodnutí bylo to nejlepší, které jsem kdy udělal. Děkujeme za vše, tati," uvedl zdrcený syn. 

Jágrův otec dříve vedl kladenský hokejový klub, který před několika lety převzal pod svá křídla slavný potomek. V posledních letech se podle zmíněného serveru potýkal se zdravotními problémy.

Hokejové Kladno na něj přesto nezapomnělo a po skonu pro něj uspořádalo dojemnou pietu během ligového zápasu s Mladou Boleslaví. Na kostce nad ledem se pak promítaly snímky zesnulého hokejisty.

Na zápas dorazil i Jaromír Jágr mladší, který by coby člen realizačního týmu měl sedět na střídačce mezi hokejisty, místo toho se ale s přítelkyní Dominikou uchýlil do ústraní a oba se usadili ve VIP lóži. Asi věděl proč, když totiž pieta začala, neubránil se slzám.

Témata: Jaromír Jágr