FOTO uvnitř: Vrchol ponížení?! Slováček s Gelemovou jsou hvězdy reklamy na hračky pro dospělé!

Felix Slováček 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. června 2018 13:40

Pamatujete na fotku Felixe Slováčka, k němuž na dovolené v Řecku obdivně vzhlíží jeho milenka Lucie Gelemová? Vyvolala pořádné pozdvižení na sociálních sítích. Teď ale dosáhla vrcholu, když s přetvořila na reklamu jedné značky s intimními pomůckami.

Vše přitom začalo úplně nevinně. Gelemová se pochlubila fotkou, na které Felixovi doslova klečí u nohou. Slováček na sobě má jen plavky, ponožky a tenisky, Gelemová jen plavky.

„Tuto fotografii jsem "organizovala" já a povedla se,“ pochvalovala si na Instagramu Lucie Gelemová, která si s Felixem Slováčkem právě užívala chvíle volna v teple. „Zdravíme z Kréty,“ vzkázala.

Na sociálních sítích se ale snímek stal terčem posměchu. „Pořád koukám z okna, jestli není konec světa.“ okomentoval snímek bulvárník Pavel Novotný. „Je to fotka bez hranic,“ vysmál se páru Slováček-Gelemová Novotný.

A na paškál si fotku vzali i další. Na internetu se totiž začaly objevovat její parodie! Za jednou z nich stojí například dvojice herců z Ulice Ondřej Havel (23) a Johan Mádr (23). „Dneska na Felixe. Kdo je větší samec?“ smějí se kluci.

A zahanbit se nenechal ani komik Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy a jeho těhotná snoubenka Zuzana. Pár si ale vyměnil role.

Naprostého vrcholu ale fotka dosáhla pod taktovkou značky Primeros. Na fotografii, která koluje na facebooku, stojí nápis „Když jsi na dědoušky,“ zatímco v popisku se stkví dovětek „nebo prostě jen toužíš po pozornosti, použij Safeguard (ten s extra silnou stěnou) a za pár let se můžeš tvářit, že se nic nestalo.“

Jde o skvělý marketingový tah, nebo urážku a ponížení mileneckého páru? Zasmějí se nad fotkou, nebo je pobouří? A co si o tom myslíte vy?

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová