Pořádná ostuda Matěje Rupperta? Opil se tak, že nechal ve štychu ženu a nemocné dítě!

Matěj Ruppert (zpěvák) 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. června 2018 12:34

Zpěvák a frontman skupiny Monkey Business Matěj Ruppert prozradil, kdy ve svém životě pocítil největší stud! Stalo se to v červnu 2016 a roli v tom hrálo obrovské množství alkoholu!

Ruppert v rozhovoru pro magazín Téma prozradil, že s cigaretami a alkoholem začal až pozdě, okolo dvacátého roku života. To ale neznamená, že by to dnes neuměl pořádně rozjet!

Asi největší stud svého života prožil asi před dvěma roky ve chvíli, kdy opilý nechal ve štychu manželku s nemocnou roční dcerou! „Tehdy se ženil Ondřej Brzobohatý a nejen že jsem ho opil tak, že vlastně propil celou svatební noc, protože jsem ho propustil asi až v osm ráno, ale ještě jsem pak po pár hodinách spánku pokračoval dál a pil dva dny v kuse,“ vzpomíná zpěvák.

Problém byl, že v tu dobu měl doma nemocné dítě. „Tehdy nám onemocněla Anežka. Byl jí rok a žena na to tehdy zůstala sama. Na to teda bůhvíjak hrdej nejsem," přiznává Ruppert, který má doma dnes už dokonce dvě holčičky.

Prozradil také, že se poprvé pořádně opil až poměrně pozdě, bylo mu tehdy asi osmnáct nebo devatenáct let. A stalo se to na koncertě jeho první kapely Leguar GR. „Po koncertě jsme si dali pivo, vodku s džusem, pak někdo přinesl slivovici, pak šampaňský, pak jointa a pak už jsem seděl někde v zákulisí u piana, nemohl se pohnout a bylo mi šíleně zle," dodal Ruppert.

Témata: Matěj Ruppert Alkohol