Kdo je nový muž herečky Maciuchové?

Maciuchová, Hana 10

Autor: Lelková, stars24.cz

18. června 2018 18:42

Doprovod herečky Hany Maciuchové (72) do společnosti byl dlouho neznámý! Nakonec se ale zjistilo, že je to doktor Karel Valdauf (71), uznávaný lékař a syn slavného skladatele Karla Valdaufa (†68).

Identitu přítele Maciuchové zjistil deník Aha!. A jelikož Hanka patří mezi nejbližší přátelé Hany Zagorové (71) a jejího muže Štefana Margity (61). Se zpěvák rozhodl pár pozval na premiéru opery Zlato Rýna do amerického města San Francisco.

„Šel jsem na samostatnou klaněčku,“ pochlubil se Margita na sociální síti. Do jejich „party“ patří ještě další Hana a tentokrát Hana Nekolová, vdova po tanečním mistrovi Janu Nekolovi. Po koncertu si skupinka udělala výlet na ostrov Alcatraz, známý jako sídlo přísně střežené věznice, která zde fungovala v letech 1934–1963. Maciuchová po boku Karla Valdaufa znatelně pookřála a konečně si trochu odpočine po náročném životním období. Před dvěma lety bojovala s rakovinou a na podzim jí zemřel milovaný otec Josef Maciuch (†97).

Skladatel Karel Valdauf starší napsal přes 150 písní, jako třeba Nevybouřené mládí nebo Až nás cesty svedou. Dlouhá léta také řídil dechový orchestr.

Témata: Hana Maciuchová štefan margita San Francisco