Dominika Myslivcová ve svatební TV show: Bude se snad vdávat?

Nevěsta s družičkami, mezi nimiž nechybí Dominika Myslivcová.

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

1. listopadu 2022 20:40

Sledujte další Den jak sen, ve kterém zažijete svatby klasické i hodně netradiční. Hlavně se ale dozvíte, co každé z nich předchází. Sledujte další láskyplnou cestu ke štěstí v pondělí 7. 11. ve 21.35 na Primě.

„Dnešní svatební příběh je jako z pohádky. Z pohádky se šťastným koncem. Z pohádky o princezně Natálce, která potkala svého prince Marka. A i když je velice mladá, okamžitě věděla, že je to ten pravý.“ Přesně těmito slovy začíná další díl pořadu Den jak sen, který bude skutečně snový. Tak se dívejte.

Natálka s Markem mají tři děti a ke štěstí, velkému finále, jim chybí jen velká svatba. Jak se pozná pravá láska? Kdo a kdy pozná, že jde o toho pravého? A kdo Natálce s Markem popřeje?

Natálka s Markem se svěří se svými vizemi, jak si představovali svůj život a jestli jsou spokojení s tím, jak jej žijí. Jak se ale seznámili? Na Stodolní v Ostravě. „Otevřely se dveře baru. Natálka odcházela, já přicházel. A hned jsem Natálku oslovil, jestli není sestrou Dominiky, se kterou jsem chodil do školy. Dali jsme se do řeči a zaujalo mě, že se vlastně na dálku známe, i když jsme se nikdy nepotkali. A od té doby jsme večery trávili společně, a už se mě nezbavila,“ směje se Marek.

Oba prý věděli od prvního pohledu, že to tak má být. „Mamince jsem volala, že jsem našla toho pravého. Bylo to osudové,“ směje se nevěsta Natálka. Prý viděla svatbu, děti, a maminka si myslela, že tak snadné to nebude. Že takových lásek ještě bude. Vždyť Natálce tehdy bylo devatenáct.

Natálka chtěla být nejen krásná mladá maminka, ale také nevěsta. Což se jí splní. I díky Světlaně Uldrichové z Boutigue Weddings. „Chceme udělat skvělou svatbu, takže je třeba mít jasno v tom, kde svatba bude, kdy bude – a od toho se bude vše odvíjet. Zorganizuji svatbu snů, která se bude hodně podobat zahraničním katalogovým svatbám v glamour stylu. A jsem ráda, když mají snoubenci o svatbě shodnou představu.“

Kdo půjde Natálce za svědka? Ani chvilku nepochybuje o tom, že by to měla být její sestra. Influencerka Dominika Myslivcová. „Moc si toho vážím, kdo by to měl také odsvědčit, že… Ráda se postarám o všechno. Pro sestru cokoliv.“

Natálka vše nezbytné konzultuje s maminkou a sestrou. Je totiž detailistka a chce to mít celé opravdu vyšperkované. Jak dodává Dominika: „Konečně to přišlo. Svatba je výborná zpráva, a když se vdává mladší sestra, nebudou alespoň ostatní nějakou dobu do sňatku nutit mne.“

Svatba to bude opravdu ohromující. Pokud chcete snít o dni, který byste mohli mít, dívejte se.

Témata: Dominika Myslivcová (česká Barbie) TV Prima