Horor pro Bohdalovou a Stašovou! České celebrity jsou v šoku!

Jiřina Bohdalová 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. června 2018 18:59 | Aktualizováno: 16. června 2018 23:29

Úmrtí herečky Gabriely Vránové zasáhlo celý herecký svět. Ačkoliv populární seriálová herečka zemřela po delší nemoci, pro mnoho celebrit šlo o ránu z čistého nebe. O její nemoci totiž nevěděli.

Po delší nemoci dnes ráno zemřela herečka Gabriela Vránová. V televizi si Vránová zahrála například učitelku Hajskou v seriálu My všichni školou povinní nebo první ženu vlastence Borna ve Sňatcích z rozumu. V seriálu F. L. Věk byla představitelkou slečny Betty, v Chalupářích hrála naivní manželku sukničkářského autobusáka Aničku. 

"Gábina byla srdcem i tělem herečka, vlastně tu roli herečky hrála i v civilním životě svým způsobem," zavzpomínala v České televizi herecká kolegyně Vránové z vinohradského divadla Daniela Kolářová. "Byla oddaná absolutně divadlu," doplnila.

Úmrtí zasáhlo i její kolegyni z Divadla Na Vinohradech Danielu Kolářovou. "Gábina byla celou svou duší i tělem a ostatně celým životem velká herečka. Patřila do spektra těch zvláštních osobností tehdejšího Divadla na Vinohradech, kterých se tam v té době vyskytovalo mnoho. Gábina to nesmírně zpestřovala a byla velmi oddaná divadlu, a to i v civilním životě," řekla Blesku.

V šoku je i Jiřina Bohdalová. "Nevěděla jsem, že je tak těžce nemocná, takže pro mě to bylo obrovské, nepříjemné překvapení. Byla to nekonfliktní, bezvadná holka. Vždycky ji budu mít v paměti v klobouku. To byla její slabůstka - klobouky. Moc jí slušely," uvedla.

Odchod herečky zasáhl i další celebrity. "Je mi líto staré generace, která nás opouští. Paní Gabriela byla o něco mladší, než je moje máma, a znala jsem se s ní především z Divadla na Vinohradech, kde právě s mojí mámou často hrála. Čest její památce,” řekla webu Super Simona Stašová.

Témata: Gabriela Vránová Jiřina Bohdalová Simona Stašová