Tohle Lela Ceterová nerozdýchá: Konverzace, kterou měl Vémola vést s údajnou milenkou!

Karlos Vémola a Lela Ceterová. 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. října 2022 20:29

Světem celebrit hýbe nová kauza, a opět je v ní hlavním aktérem zápasník Karlos Vémola. Ten čelí nařčení z toho, že podvádí svou manželku Lelu s herečkou z filmů pro dospělé známou jako Rika Fane. Oba manželé to popírají, Rika ale zveřejnila důkaz o opaku.

Jak uvedl server extra.cz, zápasník má mít několik měsíců poměr s Hanou Džurbanovou, známou v branži pod pseudonymem Rika Fane. Spekulace o jejich vztahu vypluly na povrch na sociálních sítích a dvojice se měla dokonce opakovaně objevovat bok po boku i na veřejnosti.

Údajně dokonce oba cestovali do zahraničí. "Co vím, stýkají se asi 4 měsíce a poměrně pravidelně. Byli spolu dokonce i v Polsku," řekl serveru zdroj. Oba manželé ale nevěru popírají a podle serveru o tomto tématu doma již mluvili.

K celé věci se Lela následně vyjádřila i veřejně. "Jak hluboko dokážou (ženy, které se chtějí zviditelnit) klesnout jen pro pět minut slávy. A je velmi smutné, že to odnáší celá naše rodina. Žádné z této slečen nepřeji, aby si něčím takovým musely v životě projít. Dál se k tomu už nebudu vyjadřovat," uvedla.

To ale Riku Fane, který se ke kauze původně nechtěla vyjadřovat, zřejmě rozzlobilo. Rozhodla se totiž v instastories zveřejnit konverzaci, kterou údajně vedla právě s Vémolou. Ten v ní například píše, že Lela odjíždí na 10 dní pryč, načež Rika odpovídá, že letí do Polska. "Počkám na tebe," reaguje údajně Vémola.

Že jde opravdu o jejich konverzaci nelze ověřit, ačkoliv dle vzhledu screenu se jedná o diskuzi na WhatsApp a u jména svítí opravdu Karlos. Nafingovat jméno a fotografii příjemce, resp. odesílatele zpráv, ale není nijak těžké.

"Opravdu jsem se nechtěla vyjadřovat, nicméně už mě nebaví poslouchat, že si potřebuju honit slávu na někom, jako je tahle paní nebo její manžel," napsala ke screenu Rika.

"Článků o mně vyšlo vždycky dost a tohle mi slávu určitě neudělá. O svých pět minut slávy jsem se postarala ve svém prvním videu a k tomu jsem rozhodně Karlose a Lelu nepotřebovala. Slávu a peníze si úspěšně zvládnu udělat sama," dodala.

Závěr svého vzkazu adresovala přímo Lele: "Aby jsi zakryla neštěstí doma, hážeš špínu na holky, za kterými ti manžílek utíká," uzavřela Rika.

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová