Anna Dvořáková už nechodí do společnosti s rodiči: Koho vzala na premiéru?

Anna Dvořáková 5

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

19. října 2022 19:51

Do kin se přiřítil nový superhrdinský blockbuster v hlavní roli s Dwayne Johnsonem. Ten se coby super hrdina Black Adam, téměř 5000 let poté, co byl obdařen všemocnou mocí egyptských bohů a následně uvězněn, vrací do moderního světa, aby opět nastolil spravedlnost. Toto superhrdinské dobrodružství nalákalo na slavnostní IMAX premiéru mnoho známých tváří mezi kterými byla i kuchařka a pekařka Veronika Besky, frontman skupiny Slza Petr Lexa, Andrea Pomeje se svým přítelem a mnoho dalších.

Mezi prvními hosty zářila na červeném koberci Veronika Besky, která je loňskou vítězkou soutěže MasterChef Česko 2021. Na premiéru dorazil také zpěvák a frontman skupiny Slza Petr Lexa po boku své krásné usměvavé přítelkyně a modelky Natálie Kotkové. Anna Dvořáková, která je dcerou Jiřího Dvořáka a Barbory Munzarové, se již delší ve společnosti ukazuje se svým kadeřavým přítelem a slavné rodiče tak nechává doma.

Vždy originální a vždy neokoukaný outfit předvedla raperka Sharlota, která tentokrát zvolila pohodlný americký baseballový styl. Ruku v ruce se se svým přítelem hrdě po červeném koberci nesla krásná a nestárnoucí Andrea Pomeje. Před blikajícími objektivy zapózovala i mladá moderátorka a influencerka Naomi Adachi. Mezi dalšími hosty nechyběl model a bývalý hokejový hráč Matyáš Hložek, herec Václav Šanda nebo zpěvačka Heidi Janků.

Svět opět potřeboval superhrdinu. Této role se v novém snímku Black Adam, na motivy komiksů o stejnojmenné postavě z vydavatelství DC Comics (Batman, Superman, Wonder Woman, Liga spravedlnosti), zhostil Dwayne Johnson. Režisérem snímku je Jaume Collet-Serra, který již v loňském roce s „The Rockem“ spolupracoval na filmu Expedice: Džungle. V dalších nepostradatelných rolích se ve filmu objeví další hollywoodské hvězdy jako Noah Centineo, Aldis Hodge, Sarah Shahi, Quintessa Swindell a Pierce Brosnan

Cinema City uvede film Black Adam v klasickém formátu 2D, ale i ve svých speciálních formátech, kterým jsou 4DX, IMAX a VIP Chodov. Vstupenky a více informací naleznete na www.cinemacity.cz nebo v aplikaci Cinema City, která je dostupná v App Storu i na Google Play.

Témata: Anna Dvořáková Andrea Pomeje Heidi Janků