To je víc než Slavík! Marek Ztracený podruhé vyprodal Eden. Bude třetí termín?

I Marek Ztracený navštívil afterparty 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. října 2022 12:55

Loni získal Slavíka, ale aktuálního projevu obliby u fanoušků si snad musí vážit ještě víc. Marek Ztracený dnes dopoledne oznámil, že podruhé vyprodal fotbalový stadion v Edenu. Ve hře je ještě jeden přidaný termín.

"A můžete nám říct, co teď asi tak máme dělat?" reagoval nejprve Ztracený na instagramu a přiznal, že se mu v této historické chvíli jen těžko hledají slova.

"Každopádně už teď vím, že zhruba 65 000 z vás jste v tuhle chvíli součástí něčeho, co se zapsalo do historie české hudební scény nejspíš navždy! Což je krásné, ale taky to nejméně důležité. To nejdůležitější je, že v červnu budeme všichni spolu... a zažijeme teď už oficiálně dva neuvěřitelné večery," svěřil se loňský Český slavík.

Hitmaker pochopitelně vznesl otázku, zdali bude ještě další přidaný termín. "Vnímám, kolika z vás se nepodařilo vstupenky koupit a kolik z vás je zklamaných! Já vás tam chci! Chci, abyste byli u toho. Jenže máme menší problém," konstatoval.

Možný už je totiž jediný termín v pátek 16. června. "Což je do jisté míry trochu nefér vůči těm, co nakupovali jako první. Teď jde o to, jestli by fanoušci, na kterých nám maximálně záleží, měli pochopení a byli natolik přející, že by dopřáli tenhle zážitek dalším 30 000 z vás a nebo ne," vysvětlil.

Ztracený proto udělá anketu a jejím výsledkem se bude řídit. Za sebe a za kapelu dodal, že by si moc přáli ještě jeden koncert na fotbalovém stadionu pražské Slavie.

Témata: Marek Ztracený