Jágr se pořádně rozohnil: Banální chyba, žádná senzace! Někteří mě začínají s**t!

Jaromír Jágr 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. října 2022 19:49

Jaromíra Jágra sice zatím neuvidíte na ledě, přesto je kolem něj v těchto dnech v souvislosti s extraligovými zápasy Kladna rušno. Média se podle něj snažila z jedné záležitosti udělat senzaci, přitom to celé bylo jinak.

Jágrovi neunikly články o tom, že byl v zápise o utkání veden jako fyzioterapeut, nikoliv funkcionář. "Došlo jednoduše k chybě, kdy se při sestavování zápisu omylem kliklo na jinou možnost ve výběru té funkce," vysvětlil na úvod s tím, že chyby dělá každý. 

Olympijský vítěz připomněl, že díky triumfu v Naganu získal trenérskou licenci, má navíc i funkcionářský průkaz. Je tak oprávněn být během zápasů na lavičce. 

"Zaráží mě, že se z takové banální chyby dělá senzace a vůbec nechápu, proč něco takového má někdo potřebu nějak více rozebírat," konstatoval slavný útočník. 

Podle Jágra by to, co se napíše, měla být pravda. "Nechtěl jsem to ani komentovat, stejně se nic nezmění, ale už mě někteří lidé začínají s**t. A vy, kteří mě za lživé články nazýváte podvodníkem, nesuďte dne před večerem," dodal.

Témata: Jaromír Jágr