Eva Burešová bez přetvářky: Vzkaz všem silným ženám!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. října 2022 15:50

V těhotenství a také po něm volí ženy různý přístup ke zveřejňování fotek na sociální síti. Zabývala se tím i Eva Burešová, která se po porodu rozhodla ukázat bez jakékoliv přetvářky. A dost tím zapůsobila!

Burešová se rozhodla dva měsíce po porodu ukázat své bříško. "Vypadá stále, jako kdybych byla v šestém měsíci, a mně to, co? Nevadí!" vzkázala na instagramu. 

"Hrdě vystavujeme těhotenská bříška, ale pak, když nám dají ten úžasný zázrak, co tělo vytvořilo, se za něj stydíme? Neblázni, mámo! Jsi nádherná. Úžasná. Bohyně," vysvětlila seriálová hvězda svůj postoj.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Herečka a zpěvačka přiznala, že nečekala takovou odezvu. "Tolik úžasných žen. Jste krásné! Jste silné! Vaše bříška, strie, jizvy jsou sexy a úžasné," poznamenala.

Burešová na závěr přiznala, že druhé těhotenství je jiné. "Tělo se nevrací zpátky tak rychle , ale já mu dávám čas. Dokázalo úžasné věci. Byla jsem 9 měsíců pod takovým tlakem a v takovém stresu, že mu budu vděčná do konce svého života a každou jizvu budu milovat a ctít!" dodala.

Témata: Eva Burešová