Marek Ztracený vyprodal stadion Eden ZA HODINU! Pak podlehl tlaku fanoušků!

Ztracený, Marek 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. října 2022 18:24

Jak už stars24.cz informoval, populární zpěvák Marek Ztracený ohlásil poslední koncert, po kterém si dá na několik let s veřejným vystupováním pauzu. Tehdy ale zřejmě ještě netušil, že to nebude tak úplně pravda.

Ztracený před pár dny ohlásil, že si s koncertováním dává pauzu. "Dneškem se vydáváme na nejspíš nejdůležitější cestu našich hudebních životů a já bych vás na tuhle cestu s cílem vyprodaný fotbalový stadion Eden rád pozval," napsal na Instagramu.

"Umíte si představit tu atmosféru? Tu naši hru světel na vyprodaném fotbalovém stadionu? Umíte si představit chorál na píseň Naše cesty? Mám husí kůži, jen nad tím přemýšlím. Připravíme vám zážitek a slibuju, že nebudete litovat!" dodal.

Podle jeho slov je to něco, o čem snili už dlouho, a cesta od malých sálů, kde stálo dvacet lidí, přes 4 vyprodané O2 areny a další haly, by měla vyvrcholit právě v pražském Edenu. A to konkrétně 17. 6. 2023.

Pokud ale měl pochybnosti o tom, jestli prostor větší než má O2 arena dokáže vyprodat, velmi rychle pominuly. Stadion se totiž vyprodal za hodinu!

"Pořád tomu nemůžu uvěřit a bojím se, že se z toho krásného snu probudím. Byla to strašná smršť! V 19:00 začal oficiální prodej a po hodině bylo přes 30 000 lístků pryč. Jsem jak v Jiříkově vidění a snad nikdy jsem nebyl dojatější a neměl takový adrenalin," napsal na Instagramu.

A jelikož byl nápor fanoušků ohromný, zpěvák se rozhodl koncert zopakovat. "Taky se omlouvám všem těm, na které se nedostalo a vnímám ty stovky a tisíce zpráv, jestli nepřidáme druhý termín. Neumím si představit, že bych vám řekl NE, když je ta možnost!" napsal. 

Nově už tedy neplatí, že se jeho poslední vystoupení odehraje 17. června, ale o den později. "Oznamuji tedy druhý termín a to hned den po té ! Tedy v neděli 18.6. 2023. Vysněné koncerty tedy budou dva. Doufám, že máte radost jako my a že tentokrát už se snad dostane na všechny!" dodal zpěvák.

Témata: Marek Ztracený