Co teď bude dělat? Pomeje otevřeně o tom, jakou si vymyslel práci!

Jiří Pomeje

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. června 2018 12:58

Po boji s rakovinou a smutném rozchodu s manželkou se Jiří Pomeje opět saví na nohy. Hodně mu pomáhá jeho kamarád Pavel Pásek, kterému ale Jirka nechce být na obtíž. Rozhodl se proto, že půjde pracovat.

Pomeje nezná nic jiného než showbyznys. S ním ale podle svých slov na dobro skončil a k povolání producenta se vrátit nemůže. V rozhovoru pro internetovou televizi Playtvák proto prozradil, že půjde prodávat zmrzlinu.

"Vymyslel jsem si, že bych letošní léto mohl prodávat zmrzlinu," uvedl s tím, že zatím neví kde. "Lokalitu teď řešíme," dodal s tím, že má být parné léto a tak by mohl být ze strany veřejnosti o jeho služby zájem.

Prozradil, že také bude mít roli v seriálu, kde si zahraje v pěti dílech. Mluvit tam ale prý nebude. Podle serveru Expres by měl ztvárnit menší roli v seriálu Kameňák.

"Svou profesi dělat nemůžu a taky nemůžu sedět doma a čekat, jestli mi někdo půjčí nebo dá peníze. Pro mě je nejdůležitější, že dcera a manželka jsou zdravé a vycházíme spolu dobře," dodal Pomeje.

Podle něj navíc nemá právo na invalidní důchod, protože se sice nemůže vrátit k profesi, ale postarat se o sebe může. Situace je o to komplikovanější, že má na sebe uvalené exekuce.

Témata: Jiří Pomeje