Šokující dohra Krampolovy oslavy? Manželka Luďka Soboty promluvila!

Luděk Sobota s manželkou Adrienou po oslavě

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. června 2018 10:33 | Aktualizováno: 16. června 2018 23:24

Herec Luděk Sobota se na oslavě 80. narozenin Jiřího Krampola vybarvil. Zatímco jeho ruce šmátraly po Dádě Patrasové, všemu přihlížela jeho žena. Jak se k tomu staví?

Herec se nedávno nechal slyšet, že mu náručí prošlo na tisíc žen. Jeho apetit šlo vidět i na oslavě Krampolových narozenin, kde se měl k Dádě Patrasové.

Na oslavě ji pod vlivem alkoholového opojení osahával a údajně i dělal nevhodné návrhy. Patrasová se ale nedala a herce odpálkovala, přesto lze dle fotografií jasně vidět, že ruka šmátralka se snažila zjistit, kam až se dostane.

Sama Patrasová navíc prozradila, že jí to bylo trapné a nepříjemné, už jen kvůli tomu, že na oslavě byla i Sobotova žena. Ta se k tomu ale staví překvapivě jinak, než by sedalo čekat. Svého manžela totiž pochválila.

"Vždyť se jen projevil jako normální chlap. Víno má rád, to vím. A že se mu líbí ženy? To je snad v pořádku, ne," řekla deníku Aha Adriena Sobotová s tím, že už si na jeho chování zvykla.

Dodala, že by bylo horší, kdyby Luděk jen seděl a nebavil se, to u něj ale zřejmě nehrozí. Je prý pořád aktivní ve všech směrech.

"Navíc bych ráda zdůraznila, že můj muž má dobrý vkus! Dámy, které ho zaujaly, jsou na úrovni," šokovala Sobotová, když svého muže nakonec ještě pochválila.

Témata: Luděk Sobota Dagmar Patrasová