Lucie nebude dnes v Praze koncertovat: Kollera vyřadil zdravotní problém!

Kapela Lucie v současné sestavě 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. října 2022 12:00

Lucie měla dnes na největší československé scéně v O2 areně oprášit svůj "operní" koncert s filharmoniky. Fanoušci slavné kapely ale mají nakonec smůlu a na své hrdiny si budou muset měsíc počkat. Co se stalo?

Ještě v pátek hudebníci na sociálních sítích inzerovali, že jsou stále k mání poslední lístky na dnešní den. Kdo je poslechl a zakoupil si vstupenku, ten si nakonec bude muset vyhradit v diáři jiný termín.

Lucie totiž byla nucena oznámit přesunutí pražské show na 10. listopadu. "Je skvělé, že jsme s O2 arenou našli tak rychle nový termín a že Prahu na konci turné ještě stihneme," vzkázali muzikanti na facebooku.

Zpěvák a bubeník David Koller následně potvrdil, že důvodem ke změně je jeho zdravotní indispozice. "Kvůli viróze jsem přišel o hlas, a proto musíme akci přesunout. Omluvte mě, prosím, na koncert se těšíme jako vždy a určitě si to s Hradeckou filharmonií ještě všichni pořádně 10.11. užijeme!" napsal na instagramu.

Pro další plánované koncerty platí dříve stanovené termíny, tedy 20. října v Bratislavě, 26. října v Pardubicích a 5. listopadu v Brně. 

Témata: Lucie (hudební skupina) David Koller