Marek Ztracený odehraje poslední koncert! Pak končí!

Marek Ztracený 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. října 2022 21:27

Populární zpěvák Marek Ztracený svým fanouškům dnes vyrazil dech. Ohlásil totiž poslední koncert, po kterém si dá na několik let s veřejným vystupováním pauzu. Zároveň ale půjde o největší koncert jeho kariéry, na který je malá i O2 arena.

Marek Ztracený patří ke zpěvákům, kteří nemají problém vyprodat celou O2 arénu. A to dokonce několikrát po sobě. Přesto, že se jedná o největší českou halu s kapacitou přes 17 tisíc lidí, nejde o největší koncertní místo u nás, a není proto divu, že ambice některých hudebníků sahají ještě výš.

Na takový koncert, který odehráli v roce 1996 Bratři Nedvědové, si u nás zřejmě troufne jen málokdo, a i Ztracený se oproti nim drží při zemi. Přesto se rozhodl vyprodat Fortuna Arenu. Pražský Eden má kapacitu necelých 21 tisíc lidí, a právě tolik fanoušků se bude moci se zpěvákem příští rok rozloučit.

Tedy aspoň na několik let. Ztracený totiž ohlásil, že si s koncertováním dává pauzu. Dneškem se vydáváme na nejspíš nejdůležitější cestu našich hudebních životů a já bych vás na tuhle cestu s cílem vyprodaný fotbalový stadion Eden rád pozval," napsal na Instagramu.

"Umíte si představit tu atmosféru? Tu naši hru světel na vyprodaném fotbalovém stadionu? Umíte si představit chorál na píseň Naše cesty? Mám husí kůži, jen nad tím přemýšlím. Připravíme vám zážitek a slibuju, že nebudete litovat!" dodal.

Podle jeho slov je to něco, o čem snili už dlouho, a cesta od malých sálů, kde stálo dvacet lidí, přes 4 vyprodané O2 areny a další haly, by měla vyvrcholit právě v pražském Edenu. A to konkrétně 17. 6. 2023. 

"Poslední roky jsme jezdili po celé republice my za vámi a teď vás chceme poprosit, jestli byste mohli přijet z celé ČR vy za námi! Udělejte si tuhle sobotu, dámskou nebo pánskou jízdu (možno kombinovat), rodičovskou dovolenou či rodinný výlet nebo pozvěte partnerku či partnera do Edenu na rande. Rádi bychom vás tam měli všechny!" napsal dále zpěvák.

Vzápětí prozradil proč. "Tento koncert bude na několik let naším posledním veřejným vystoupením, a nejen proto do toho dáme úplně všechno!" uzavřel, čímž dle reakcí v komentářích svým fanynkám vyrazil dech.

Témata: Marek Ztracený