Životní otřes? Martin Dejdar lítá v problémech!

Martin Dejdar

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. června 2018 15:24

Ačkoliv je populární český herec Martin Dejdar pracovně vytížen, není tajemstvím, že v České republice nebydlí. Za natáčením i moderováním sem létá až z daleké Floridy, kam se s rodinou natrvalo přestěhoval. Teď je ale vše jinak.

Kvůli finančním problémům byl Martin Dejdar nucen Floridu nadobro opustit a vrátit se do Čech! "Finančně to tam pro nás bylo dost náročné," přiznal Blesku.

"Náklady na školné a na život celkově jsou tam opravdu vysoké. A ve chvíli, kdy nevyděláváte v místní měně, musíte si všechny ceny vynásobit zhruba pětadvaceti," dodal Dejdar.

Podle něj by byla situace jiná, kdyby měl práci tam. "Mohl by tam žít nastálo, ale já měl práci tady, a i když jsem nevydělával špatně, v přepočtu na dolary jsem byl úplně jinde než domorodci," posteskl si.

K tomu přišla doba, kdy je dolar zřejmě nejdražší za posledních několik let. "Takže to rozhodnutí bylo hlavně z finančních důvodů, to netřeba popírat," podotkl Dejdar.

Na Floridě proto zůstal jen jeho syn Matěj, s hercem se naopak vrátila zpět do Čech jeho žena Daniela a dcera Sára. Tentokrát už prý natrvalo.

Témata: Martin Dejdar