Leoš Mareš v pořadu Den jak sen: Koho z něj rozbolí hlava?

Leoš Mareš v pořadu Den jak sen.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. října 2022 21:44

Sledujte pořad Den jak sen, ve kterém zažijete svatby klasické i hodně netradiční. Hlavně se ale dozvíte, co každé svatbě předchází. Jaké emoce, kolik příprav i nervů, aby den D byl opravdu dokonalý. A že to nebude jen pohádka! Vždyť se říká, že svatbu chce vždy jeden o trochu víc. Což vede k jedinému. Představy o ní se mohou rozcházet.

Člověk míní, život mění. A tak je to i se svatbami. Něco si naplánujete – a výsledek? Všechno je nakonec jinak. Své o tom ví i Laďka s Honzou. Jejich lásku nezastavily věkový rozdíl, složitá životní situace ani nedůvěra okolí. Jaký byl jejich příběh?

Jak se Laďka Papíková s Honzou Ládrem seznámili a byla svatba nakonec tak pohádková, jak si ji nevěsta přála? Cesta ke vztahu nebyla jednoduchá. Laďka je na mateřské dovolené a studuje, její partner Honza má děti tři. Jen jedno ale společné s Laďkou. Jak si plánuje svatbu paličatá Laďka a jak pohodový Honza? Třeba tak, že protiklady se přitahují, takže si určitě vyjdou vstříc. Nebo tomu tak nebude? Kdo bude nakonec ustupovat?

Kromě jiného si můžeme poslechnout příběh jejich seznámení – ne úplně lehký osud Honzy. I to, že Laďka opravdu zvažovala, jestli s Honzou bude, či nikoli. Maturantka Laďka se zamilovala do muže, kterému zemřela žena. Dá se taková zkouška ustát? Nezmění tragická událost Honzu natrvalo? Zůstal s malou dcerou, a teprve později potkal Laďku. A zjistil, že s ní by mohl mít život ještě smysl. Ovšem otázky, zda mladé slečně neničí život, se v jeho mysli objevovaly. Laďka řešila především to, jak řekne doma, s kým chodí. Ovšem právě její tvrdohlavost jí nedovolila ustoupit. Prosadila si svou a po letech se nakonec rozhodli, že se vezmou, i když Honza tenhle krok nikdy udělat nechtěl.

Jak Honza tvrdí tvrdí: „Za všechno, co pro mě Laďka udělala, si svou vysněnou svatbu zaslouží.“ Tak pojďme na to…

Kdy dojde ke krizi během příprav, kdo se jako první rozpláče a jak se ke svatebním přípravám nakonec postaví rodiče? Proč si je pojistí pečením tradičních koláčků, které kdo má na svatebním stole, se nikdy nerozvede?

A kdy do života Laďky vstoupí velké překvapení, které z rozlučky se svobodou udělá nezapomenutelné překvapení? Dívejte se, jak se plní sny. Aby finální den D byl jak sen.

Témata: Leoš Mareš Monika Absolonová TV Prima