Skandál na Krampolově oslavě! Opilý Luděk Sobota se sápal po Dádě! Návrhy dělal i dalším!

Opilý Luděk Sobota se sápe po Dádě Patrasové

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. června 2018 10:26

Na oslavě 80. narozenin Jiřího Krampola bylo pořádně živo. Luděk Sobota se tam vybarvil jako milovník žen a navzdory přítomnosti své ženy dělal návrhy Dádě Patrasové, Uršule Klukové a dalším!

Herec, který proslul rolemi nesmělých a naivních popletů, je ve skutečnosti vášnivý milovník žen. "Jsem sukničkář, náručí mi prošlo na tisíc žen. Je to všechno minulost. I ve svém věku koukám raději dopředu," řekl nedávno deníku Aha populární herec známý z řady českých komedií.

Podle deníku se v šoubyznysu špitá hned o několika ženách, které dříve mohly být jeho milenkou. Hovoří se například i Dádě Patrasové nebo Marii Rottrové, Sobota to nikdy komentovat nechtěl, jak se ale nyní ukázalo, k Dádě má velice blízko.

Na oslavě ji totiž pod vlivem alkoholového opojení osahával a údajně i dělal nevhodné návrhy. Patrasová se ale nedala a herce odpálkovala, přesto lze dle fotografií jasně vidět, že ruka šmátralka se snažila zjistit, kam až se dostane.

Dáda přitom na oslavě byla pomalu nejsledovanější hvězdou, především díky tomu, že nebylo jisté, jestli dorazí i její manžel Felix Slováček. Krampol je totiž pozval oba.

"Prosím, vás, co bych to musel být za vola, abych Dádu nepozval. Já Felixovi do života nemluvím, tak čekám totéž od něj. Přece si pozvu, koho tam chci mít. Dádu znám od jejích šestnácti let a mám ji rád," řekl před oslavou Krampol deníku Blesk.

"Dádu znám od šestnácti let. Je to moje skvělá kamarádka, která na mých narozeninách samozřejmě nesmí chybět. Chci ji tam mít, ať se to někomu líbí, nebo ne. Je to moje oslava, o hostech si tedy rozhoduji sám. Jak se mezi sebou s Felixem domluví, je jen na nich. Já se budu těšit na oba,“ dodal pro Expres.

Nezůstalo ale jen u Dády. Sobotova pozornost se poté přesunula k Uršule Klukové nebo Evy Ševčíkové z populárního pěveckého dua Eva a Vašek.

Nakonec musela zasáhnout Sobotova manželka, která zavelela a herce si odvlekla domů. O ostudu má ale zřejmě na chvilku vystaráno.

Témata: Luděk Sobota Dagmar Patrasová Jiří Krampol