Vémolova Lela šokuje: To hlava nebere! Do Íránu zmítaného protesty odjela na plastiku

Lela Ceterová vyrazila do Íránu. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. října 2022 10:40

Íránem už od poloviny září zmítají protesty, v nichž jde z velké části o práva tamních žen. Přesto do něj v těchto dnech vyrazila manželka známého MMA zápasníka. Lela Vémola, dříve Ceterová, se tak zcela podle očekávání stala terčem kritiky.

V čele protestů stojí právě především ženy, protože je vyvolala smrt dvaadvacetileté Mahsá Amíníové, která byla zadržena kvůli údajně příliš volně nasazenému hidžábu. Od té chvíle zemřelo už více než 150 lidí. 

Zápasníkova žena se přesto rozhodla do blízkovýchodní země vyrazit. "Velmi dlouho jsem zvažovala cestu do dalekého Íránu, ale toho rozhodnutí nelituji," poznamenala na instagramu. Z kontextu přitom vyplynulo, že tam vyrazila kvůli plastické operaci nosu.

Dvojnásobná maminka vysvětlila, že má nepříjemné zkušenosti s lékaři z Evropy. Zákrok podle všeho dobře dopadl. "Mám už po dost náročné čtyřhodinové operaci, protože kromě nosu jsem si nechala upravit i víčka, které věkem začnou každému padat," podotkla.

"Díkybohu, že tu nejsem sama a doprovází mě moje nejlepší kamarádka Lolinka, které z celého srdce děkuji za její ochotu a péči. Bez ní bych to tu nedala," svěřila se s tím, že Írán je jinak pěkná země, kde je povinný hidžáb.

Na závěr se ještě vyjádřila o zdejších ženách, které přitom momentálně mají úplně jiné starosti. Často jim totiž jde o život. "Pro zajímavost jsou tu velmi pěkné ženy a každá druhá má udělaný nos," dodala Vémolova manželka. 

Témata: Lela Ceterová Írán