Alžbětě Kolečkářové to na plese zatraceně slušelo. Podívejte se sami!

Alžběta Kolečkářová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. října 2022 20:40

Zpěvačka Alžběta Kolečkářová nemá v posledních měsících o práci nouzi. V srpnu vydala nový videoklip k písni Pojď mě k nebi vzít a momentálně pracuje s producentem René Ryparem na hudbě k novému filmu Za vším hledej ženu. Nedávno si odskočila na ples v Karlíně, kde se stala středem pozornosti všech přítomných.

Zaujala nejen svým vystoupením, ale všem přítomným vyrazila dech svou dokonalou vizáží. V krásně padnoucí večerní róbě s dlouhou vlečkou skvěle vynikla Alžbětina dnes už štíhlá postava. O Alžbětinu hřívu se postaral její dvorní kadeřník Jiří Hrabal, se kterým zpěvačka už několik let spolupracuje.

"Před každou důležitou akcí si mě Jirka vezme do parády a já se pokaždé cítím jak znovuzrozená. Ke svým vlasům mám díky Jirkovi skvělý vztah a opět mi vytvořil krásnou kreaci. Pojmenovala jsem ji kudrnatá návnada a vlastně mi to takto absolutně vyhovuje," přiznala Alžběta.

"Ve večerní róbě, kterou mi zapůjčil jeden pražský svatební salon, jsem se napřed cítila trochu nesvá. Ale když jsem zjistila, že mi skvěle padne, celý večer jsem si začala báječně užívat. Problém nastal před vystoupením, když jsem v ní měla zpívat na pódiu. Snad nikdy jsem za sebou netáhla tak dlouhou vlečku, a tak jsem si pokládala otázku, jak se tam s ní vejdu. Nakonec se vše za malé improvizace povedlo," dodává sympatická zpěvačka, která v zimě opět vyráží na vánoční miniturné s autorskými písněmi a světovými vánočními hity ve speciálních aranžích.

Témata: Alžběta Kolečkářová