Manželka Jiřího Krampola Hana: Neměla bych pít, ale...

Hana Krampolová s mužem

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. června 2018 13:06

Hana Krampolová se stala v posledních mediálně ostře sledovanou osobou. Může za to její dřívější obliba alkoholu v kombinaci s oslavou narozenin jejího muže, moderátora Jiřího Krampola. Jak to zvládá?

Krampolová neváhala sáhnout na oslavě po cigaretě, od alkoholu se ale držela relativně zkrátka. Její večer se "Nealkoholicky, samozřejmě. Ať pijou ostatní," uvedla nejprve podle webu Expres.

Následně ale dodala, že si sem tam něco dá. "No tak třeba si trošku něco dám, ale zase to nebudu přehánět. Neměla bych pít, ale někdy si můžu dát. Třeba spolu, ale jinak sama ne," uvedla.

Ještě nedávno ale tvrdila, že pít vlastně prý může. "Já se už můžu napít. Nemám to zakázané. Nejsem nemocná,“ svěřila se pro Aha! „V tomhle vedru je to nádherně osvěžující,“ pochvalovala si Krampolová známý koktejl mojito, jehož základem je bílý rum.

Teď už ale podle svých slov dobře ví, že nesmí míchat alkohol a léky. "Naučila jsem se v tom chodit. A taky vím, že na ně nesmím pít, když si je vezmu,“ říká Krampolová. „Z toho vyplývá, že když je v sobě nemám, můžu se klidně napít. Jsem normální zdravej člověk,“ dodala.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol