Jana Tvrdíková a Ondřej Kolář se vzali: Šéf Slavie se neubránil slzám!

Ondřej Kolář a Jana Tvrdíková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. září 2022 15:00

Modelka Jana Tvrdíková a fotbalový brankář Ondřej Kolář se o víkendu vzali. Obřadu byl přítomen i šéf fotbalové Slavie, otec nevěsty. Jaroslav Tvrdík se neubránil slzám.

O svatbě informoval prostřednictvím twitterového profilu Jaroslav Tvrdík, bývalý politik a nynější předseda představenstva SK Slavia Praha, v jejíž barvách Kolář působí.

"Chystat svatbu jako otec nevěsty v posledních týdnech nebylo úplně jednoduché. Ale pak to přijde, slzy nevadí a chcete si užít každou chvilku," napsal Tvrdík. 

Chystat svatbu jako otec nevesty v poslednich tydnech nebylo uplne jednoduche. Ale pak to prijde, slzy nevadi a chcete si uzit kazdou chvilku ❤️ pic.twitter.com/30Kk6GKtya

— Jaroslav Tvrdik (@JaroslavTvrdik) September 24, 2022

Sympatický pár se zasnoubil loni v říjnu, jen několik měsíců poté, co byl gólman hrozivě zraněn při utkání evropských pohárů na hřišti Rangers. Vyvázl tehdy se zlomeninou čelní dutiny. 

Kolář je brankářem Slavie od roku 2018, na kontě už má také start za dospělou reprezentaci. Tvrdíková se živí jako modelka, je někdejší vítězkou soutěže Elite Model Look.

Témata: Jana Tvrdíková Ondřej Kolář (brankář) Jaroslav Tvrdík