Lucie Bílá promluvila o výpovědích ve svém divadle!

Lucie Bílá 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. září 2022 15:38

Zpěvačka Lucie Bílá sice vypadá přívětivě, sama o sobě ale říká, že se umí pořádně naštvat. Přesto jsou věci, které jí stále dělají problém.

Lucie Bílá je nejen úspěšnou zpěvačkou, ale také ředitelkou divadla. Sama o sobě tvrdí, že tyto dvě profese umí oddělit, do doby než sleze z pódia. "Pak zhasínám v koupelnách a šatnách, dívám se, kde je odřený stůl a divím se, že někde není věc, kterou jsem dávno domluvila, že tam být má," řekla serveru Aha.

Dodala, že zatímco její kolegyně už jsou doma, ona v divadle zůstává a řeší provozní věci včetně toho, aby bylo dost toaletního papíru. A když něco nefunguje, umí být i přísná.

"Když mě někdo namíchne, tak jsem prý jak dvoumetrový chlap! Vypadám, že ne, ale když mi někdo kazí práci, tak to se můžu zbláznit. To mi jde," řekla.

Zároveň se ale svěřila, co jí dělá potíže. "Jednou asi z nejtěžších věcí pro mě je dát někomu výpověď. Protože toho člověka třeba máte rádi, o to je to těžší. Ale i to jsem se musela naučit," uvedla.

Její divadlo nyní uvádí premiérově muzikál Maminy, kde ona sama i hraje svobodnou matku Tinu. Původně ale měla mít roli úplně jinou, a sice sarkastickou mámu pěti dětí, která jí prý vůbec nešla.

"Doma jsem si četla scénář a věděla jsem, že si z některých věcí, který tam říká, nechci dělat legraci. A pak jsem začala poslouchat písničku, která se jmenuje Každý druhý víkend, a zjistila jsem, že to je role, kterou chci hrát," svěřila se.

Témata: Lucie Bílá