Kristýna Leichtová promluvila o seriálu Comeback i třetím dítěti!

Kristýna Leichtová a Martin Dejdar. 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. září 2022 11:44

Herečka Kristýna Leichtová se proslavila především díky seriálu Comeback. Od té doby dostává další herecké nabídky, v poslední době ale o ni kvůli dvěma těhotenstvím bylo slyšet o něco méně. Co nyní dělá?

Herečka se po těhotenské pauze opět vrací na televizní obrazovky, a to rovnou v novém seriálu. "Tvůrci o něm říkají, že je to seriál s bláznivým názvem, jmenuje se Agrometal. Sešli jsme se v něm prima parta lidí, například Matouš Ruml, Josef Polášek, Andrea Kerestešová nebo Lukáš Příkazký, který hraje mého manžela. Napsal ho Rudolf Hrušínský nejmladší a režíruje ho Karel Janák. Řekla bych, že to asi bude docela vtipné," řekla Novinkám herečka.

Dodala, že podobná neznámá to byla i u Comebacku, který si ale fanoušci zamilovali. "Vzhledem k tomu, že Nova seriál často reprízuje, vlastně každé léto, tak mi ho stále někdo připomíná," prozradila s tím, že se své seriálové postavy asi nikdy nezbaví. "Dokud se bude reprízovat a já si budu stále podobná, budu asi pořád Ivuška."

V současné době má za dvě dcerky a nabídky zvažuje. "Mateřství mě, myslím, dost změnilo. Od druhého porodu hodně přemýšlím, jak funguje český showbusiness a co mi stojí za to, abych opustila malé dítě. Práce pro mě najednou není prioritou a už šetřím časem. Snažím se ho soustředit mnohem víc na rodinu," řekla a dodala: "Spíš jde o to, že už teď budu opatrnější a pečlivější při výběru. Chci s pokorou dělat jenom to, co mě baví a co mě fakt zaujme."

Nevyloučila také, že by se rodina mohla rozrůst o dalšího potomka. "Na tohle se těžko odpovídá, protože je to intimní věc, která se týká i partnera, a navíc se někdy obtížně plánuje. Ale nemám důvod být proti tomu, nevadilo by mi to. Po narození Rozárky jsem pochopila, že možná budu pro diváky navždycky Ivuška z Comebacku, ale že můj život má smysl až díky dětem," uvedla.

Témata: Kristýna Leichtová