Herečka Jaroslava Obermaierová má údajně velké problémy!

Jaroslava Obermaierová 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. září 2022 14:33

Známá česká herečka Jaroslava Obermaierová údajně řeší velké problémy. Bojí se, jak bude zvládat současnou energetickou krizi, zejména pak co se týče plynu a topení.

Podle magazínu Sedmička herečku trápí existenční problémy. Údajně netuší, jak bude topit, až začne zima. Doma má totiž plynový kotel, jenže ceny plynu jsou v posledních měsících neúnosné. 

"Není jednoduchý ten dům protopit jinak. Kamínka vám zatopí v jedné místnosti a tím to hasne. Investovala jsem do toho nemalý prostředky. Hlavně tady bydlí můj syn, který není zdravotně úplně v pořádku a potřebuje být v teple. Jenže já nechci topit na osmnáct stupňů," svěřila se.

Dodala, že moc variant nemá. "To můžu přemýšlet, jak chci, ale to je strašlivý nátlak. Nechci si nechat zase všechno rozvrtat a dát si ohavnosti na střechy. Ty škaredý solární panely. Navíc to nestojí pět tisíc, je to určitě dražší," uvedla.

Podle svých slov by potřebovala, aby byl plyn přístupný tak jako dosud. "Chci, aby politici přestali brát plyn jako politickou záležitost," svěřila se s tím, že se obává, aby Rusko nevypnulo plyn úplně.

Témata: Jaroslava Obermaierová