Tereza Pergnerová promluvila: Co dnes dělá?

Tereza Pergnerová. 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. září 2022 18:34

Moderátorka Tereza Pergnerová patřila před mnoha lety k hlavním televizním tvářím, teď o ní není příliš slyšet. Čemu se v soukromí věnuje?

Na moderování nezanevřela. Tereza Pergnerová bude spolumoderátorkou dalšího ročníku hudební ankety Český slavík, a tak ji opět uvidíme na obrazovkách. Na nedostatek vytížení si ale rozhodně nemůže stěžovat.

"Pokračujeme v nutných opravách našeho domu a aktuálně mi nefunguje ani pračka. Čtrnáct dní se dělaly podlahy, tak nemohlo být zapojeného nic. Ale ty už jsou hotové, tak snad brzy začneme žít civilizovaným způsobem života," svěřila se pro Super.cz.

Původně měla dům opravovat měsíc, jak ale sama prozradila, nakonec se to protáhlo až na čtvrt roku. "Ale možná zrovna tyhle chvíle jsou takové, na které bude člověk rád vzpomínat," dodala.

Na veřejnosti není příliš slyšet ani o její dceři Nathalii a synovi Samuelovi. Obě její děti se totiž rozhodly nejít ve stopách své maminky.

"Moc tedy nechtějí, abych o nich mluvila, ale myslím si, že v mých stopách v rámci šoubyznysu nepůjdou. Jsou spokojené tak, jak jsou, a jsem ráda, že se mi je podařilo uchránit," uvedla.

Témata: Tereza Pergnerová