Neštěkne po nich ani pes? Jak si počínají předešlí vítězové SuperStar?

Vlasta Horvát 14

Autor: Lelková, stars24.cz

12. června 2018 19:58

Překonali všechny soupeře, fanoušci z nich šíleli, a přesto o nich dnes už neuslyšíme! Málokdo si pamatuje jejich jména, co se tedy stalo s vítězi Československé SuperStar?

Úplně prvním vítězem této pěvecké soutěže se stala v roce 2004 Aneta Langerová (31), o které jako jedné z mála uslyšíme i dnes. Vydala úspěšná CD Sousta andělů a Dotyk. Dívka, která přiznala lesbickou orientaci, není na výsluní, ale i díky dobročinným akcím se stále živý hudbou.

Hned po Anetě se stal vítězem Vlasta Horvát (40), který se sice snaží vštípit do paměti i dnes, ale většího zájmu fanoušků se nedočkal. Přeci jen, je ale jeho jméno známější jak Zbyňka Drdy (30), výherce z roku 2006. V současné době se Zbyněk věnuje spíše malování a žije sám v malém pražském bytě. O tři roky později vyhrál český Tom Jones Martin Chodúr (28), který i díky manažerovi Janu Adamovi hodně vystupuje na plesech a společenských akcích. Ve finále porazil zpěváka Miro Šmajdu, který se také snaží zabodovat na hudební scéně.

Prvním slovenským vítězem této soutěže se stal v roce 2011 Lukáš Adamec (31). Ve finále porazil známější Gabrielu Gunčíkovou, avšak po soutěži se po něm slehla zem a s ženou Miriam vychovávají dvě děti. Čerstvějším jménem je Sabina Křováková (26), která vyhrála soutěž v roce 2013 kde všechny fascinovala svým silným hlasem. Nyní vystupuje v muzikálech a snaží se o obměnu rockové kapely. Posledním vítězem před Terezou Maškovou se stala v roce 2015 stále známá Emma Drobná (24), s deskou You Should Know vydanou v roce 2016 vládla československým rádiím a možná o ní ještě uslyšíme!

Témata: Aneta Langerová Vlasta Horváth Zbyněk Drda Martin Chodúr Lukáš Adamec Sabina Křováková Emma Drobná