Mašková je novou výherkyní SuperStar. Co jste o ní nevěděli?

Tereza Anna Mašková

Autor: Lelková, stars24.cz

11. června 2018 12:05 | Aktualizováno: 12. června 2018 0:48

Novým hlasem Česka a Slovenska se stala mladá Tereza Anna Mašková (22) s růžovými vlasy! Kdo sledoval tuto pěveckou soutěž tak určitě nebude z vítěze na větvi, jelikož tato slečna byla jasným favoritem, jak pro diváky, tak i pro porotu a vypadlé soutěžící.

Kdo se stal vítězem je už všem jasné, ale co jste nevěděli o Tereze Maškové? Například to, že v roce 2010 pokoušela štěstí v show Česko-Slovensko má talent, kde si z ní porota utahovala! 

Před osmi lety totiž Tereza vážila o deset kilo navíc a její vlasy nebyly ještě růžové, jak je známe dnes, ale hnědé a seplé do dvou culíků!

Jako čtrnáctiletá dívka zpívala už tehdy úžasně, ale byla to jenom neslaná, nemastná dívka. 

Láska pro pejsky jí ale rozhodně zůstala! Doma na Terezu po vystoupení čekají dvě čivavy. Ty narozdíl od páničky jedí maso, Tereza je totiž vegan, což znamená žádné maso, ale jenom rostlinná strava. 

Pro pány je tato růžová kráska, s piercingem v nose, tabu. Doma jí totiž vzorně fandil po celou dobu soutěže její přítel Marek Marian Leždík. Není to ale jen tak ledajaký přítel, Marek je basák kapel, jako jsou Support Lesbiens, Adama Mišíka a teď i přítelkyně Terezy Maškové! Takže k hudbě mají oba blízko!

Témata: Superstar Tereza Anna Mašková