Vlaďka Erbová se TAJNĚ VDALA?!

Vlaďka Erbová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. září 2022 16:00

Modelka Vlaďka Erbová se zřejmě tajně vdala. Na sociální síti sdílela stavební oznámení, podle kterého si měla vzít modela Jozefa Krče.

Modelka si od rozvodu s Tomášem Řepkou své soukromí přísně hlídá. Je proto s podivem, že by zrovna takovou událost jako je svatba veřejně sdílela. Neukázala ani fotku novomanželů, pouze oznámení.

Na něm stojí, že se 9. 9. měla konat svatba v penzionu La Casa Nuzířov. Na druhou stranu se může jednat i o placenou spolupráci s penzionem a žádná svatba na něm ve skutečnosti proběhnout nemusela.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 𝓥𝓵𝓪ď𝓴𝓪 𝓔𝓻𝓫𝓸𝓿á (@vladka_erbova_)

Text, který k fotografii svatebního oznámení zveřejnila, totiž více vypadá jako propagace, než jako oznámení svatby. "Svatba je pro většinu lidí vrcholným bodem v jejich životech. Dokonalé svatební místo je základ perfektní svatby. La Casa Nuzířov je krásná usedlost poskytující venkovní i vnitřní prostory s ubytováním, dokonalé pro uspořádání svatby na jednom místě," napsala modelka.

Následně vyjmenovala seznam lidí a firem, které se na svatbě měly podílet. I to ale více vypadá jako domluvená spolupráce, než jako poděkování za svatební přípravy.

Témata: Vlaďka Erbová