Tomáš Klus zavzpomínal na otce: Je na tebe pyšnej, řekl mu syn!

Tomáš Klus na MFF Karlovy Vary 2022. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. září 2022 13:39

Snad každý si všiml, že pro Tomáše Kluse je rodina opravdu důležitá. Není tedy divu, že písničkáře hodně mrzí, že jeho tatínek se nedočkal vnoučat. Hudebník na něj v tomto týdnu zavzpomínal na sociální síti.

Na úterý totiž připadly nedožité 56. narozeniny jeho otce. "Jako dítě jsem měl jeho odchod usnadněn tím, že mi fantazie nabídla tisíc a jedno řešení otázek - kam šel, proč, co tam dělá," poznamenal Klus. 

Písničkář uvedl, že se ho lidé ptají, jestli mu někdy vyčítal, že je tu s mámou nechal samotné. "S čistým svědomím odpovídám, že ne, nikdy. Dal mi, co měl. A dál už nemohl. Jediné co, tak mi bylo líto mámy, která je pro mě superhrdinkou vesmíru, že to takhle zvládla," svěřil se.

Přiznal se také k tomu, že jak rostou jeho vlastní děti, občas má slzy v očích, když si představí, jakou radost by měl z vnoučat. A právě jedno z nich, syn Alfréd, prý hudebníkovi řeklo, že je na něj táta pyšný. 

"Proč? Protože byl skvělej táta, takže ví, že ty jsi taky skvělej táta a takže je na tebe pyšnej. Došlo mi, že jsem se celou dobu nekonejšil falešně. Opravdu mi to nejdůležitější předal," dodal Klus. 

Témata: Tomáš Klus