"Propadák, bizár, ubohé a trapné." Hanychová a Soukup odstartovali svůj pořad!

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. září 2022 10:00

Lásku přenesli na televizní obrazovky. Agáta Hanychová a Jaromír Soukup měli včera premiéru se svým pořadem na TV Barrandov. A podle reakcí diváků se to úplně nepovedlo.

Pořad příznačně nazvaný Agáta Jaromíra Soukupa se poprvé vysílal v pondělí od 21:30. Už v jeho průběhu se na sociálních sítích začaly objevovat první reakce lidí, kteří vůbec měli tu odvahu si jej pustit.

"Tohle myslíte vážně?" zeptal se páru jeden z diváků na profilu TV Barrandov. "Ubohé a trapné," konstatoval další. "To se mohlo zrodit jenom v jejich hlavách," stálo v jiném z několika desítek komentářů.

Reakce jako "propadák" nebo "velkej bizár" nechyběly ani na instagramovém profilu Agáty Hanychové. "Na živé vysílání na Instagramu to stačí, na večerní pořad v televizi dle mého názoru ne," kriticky zhodnotil nový pořad jeden z fanoušků dcery herečky Veroniky Žilkové.

Soukup a Hanychová tvoří pár stále jen poměrně krátkou dobu, během pár týdnů ale stihli dovolenou ve Španělsku nebo USA. S vlastním pořadem už se ale možná trochu přepočítali. 

Témata: Agáta Hanychová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)