Emma Smetana naštvala Čechy! Patriotismus nechápu. Nejsem hrdá na to, že jsem Češka, tvrdí

Emma Smetana 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. června 2018 15:48

Moderátorka Emma Smetana vyrůstala v zahraničí a netají se tím, že se považuje spíše za Evropanku než za Češku. Svými názory ale naštvala řadu Čechů, podle kterých jsou podobná prohlášení fackou do tváře vlastenců!

Moderátorka Emma Smetana (30) se proslavila na televizi Nova, teď ji mohou diváci pravidelně sledovat na kanálu DVDT. Sama o sobě říká, že má francouzské vychování a považuje se za Evropanku, vyrůstala totiž ve Francii.

Zřejmě i proto se s českou náturou neztotožňuje a nikdy neztotožňovala. V pořadu PeepShow na dotaz, zda je hrdá na to, že je Češka, odpověděla pro mnohé poněkud překvapivě - není.

„Já o tom vlastně vůbec nepřemýšlím. Moc v dnešní situaci nechápu patriotismus,“ přiznala Emma Smetana. Její slova vyvolala pod videem s rozhovorem bouřlivé reakce.

„Patriotismus se ale, Emmo, nevztahuje k ‚dnešní situaci‘. Patriotismus je nadčasový. A ten, kdo ani nezná význam onoho termínu, ten kdo se v historii ztrácí a považuje lásku k Evropě protipólem k lásce k naší vlasti, ten neví, o čem mluví,“ začal ji poučovat Čech s přezdívkou Jeliman Puntičkář.

„Tahle pipka má v hlavě takový guláš, že nechápe základní pud sebezáchovy národa,“ nešetří kritikou diskutující Jan Dvořák. Od dalších schytala ještě tvrdší slova. „Havloidní aktivistka,“ zaškatulkoval ji další naštvaný Čech. „Zkorumpovaná čubka,“ přisadil si další.

„Pipinka. Patrioti kdysi padali za svou vlast, ale chápu, že pro takovou hloupou slepičku to moc neznamená. Je to úsměvné ta dnešní doba, která je důkazem, že Země se opravdu otáčí. Vy*rali jsme se na východ a h*vno přišlo ze západu,“ napsal další.

Témata: Emma Smetana češi sociální sítě