Hana Zagorová (†75): Co se dělo v divadle krátce po jejím skonu?

Hana Zagorová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. září 2022 10:27

Hity zpěvačky Hany Zagorové jsou ústředním motivem nového muzikálu Biograf láska. Není proto divu, že její smrt zasáhla i herce a zpěváky divadla Kalich. Co se dělo poté, co se o jejím skonu dozvěděli?

První, kdo se o smutné události dozvěděl, byl zpěvák Milan Peroutka. Informace o úmrtí zpěvačky mu přišla zrovna uprostřed zkoušky smskou.

"Nemohl jsem tomu uvěřit, a především v té chvíli ještě nebylo na internetu nic k dohledání," svěřil se s tím, že na něj dolehla tíha toho, že je z divadla první, kdo o tom ví.

"Zároveň jsem si uvědomoval, že jsem byl jediný v sále, kdo tuhle informaci má a přemýšlel jsem, co mám dělat. Šel jsem to pošeptat panu režisérovi, který vylítnul a následně zastavil zkoušku," popsal pro server super.cz.

"Bylo to zvláštní vědět tohle a koukat, jak kolegové zpívají její písničky, aniž by cokoli tušili," dodal s tím, že poslední dva měsíce při zkoušení muzikálu poslouchá Hančinu tvorbu a její písničky se mu velmi líbí.

"Nikdy jsme se nepotkali a nepodali jsme si ruku. Na tiskové konferenci jsem říkal, že doufám, že nám to vyjde i reálně, ale to už se nestane," uzavřel. 

 

Témata: Hana Zagorová Milan Peroutka (zpěvák)