Krampolová zase pije? Naučila jsem se v tom chodit, detox už nechci v životě zažít!

Hana Krampolová 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. června 2018 14:22 | Aktualizováno: 10. června 2018 19:46

Před rokem skončila Hana Krampolová (56) na psychiatrii pražské Všeobecné fakultní nemocnice. Dostala se tam poté, co požila nebezpečný koktejl prášků na bolest, antidepresiv, prášků na spaní a alkoholu! Dlouhé měsíce se proto alkoholu ani nedotkla, to se teď ale změnilo!

Manželka moderátora a herce Jiřího Krampola (79) na tom před rokem byla hodně špatně - alkohol a léky se staly každodenní součástí jejího života. Po návratu z léčebny navíc tvrdila, že si chce v životě udělat pořádek.

Na detoxu před rokem strávila dva týdny. Lékaři jí tehdy zakázali alkohol – a Hana si jejich rady vzala k srdci. Tři čtvrtě roku se jej ani nedotkla! Ale to se teď změnilo.

„Já se už můžu napít. Nemám to zakázané. Nejsem nemocná,“ svěřila se pro Aha! „V tomhle vedru je to nádherně osvěžující,“ pochvalovala si Krampolová známý koktejl mojito, jehož základem je bílý rum.

Teď už ale podle svých slov dobře ví, že nesmí míchat alkohol a léky. „Naučila jsem se v tom chodit. A taky vím, že na ně nesmím pít, když si je vezmu,“ říká Krampolová. „Z toho vyplývá, že když je v sobě nemám, můžu se klidně napít. Jsem normální zdravej člověk,“ tvrdí.

„Už to není dávno tak, že musím vypít všechno, co je doma. Dám si skleničku, jenom když mám chuť. Víno u nás vydrží klidně týden, když ho tedy nevypije Jirka,“ říká Hana.

Do léčebny už se ale za žádnou cenu vrátit nechce! „Ten detox byla tak strašná zkušenost, že to už nechci v životě zažít,“ dodala Krampolová.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol