Muž roku: Denisa Nesvačilová měla být jednou z hvězd, kvůli Kolečkovi ale nepřišla!

Proměny jsou zbraní každé ženy. A Tereza není výjimkou 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. srpna 2022 20:47

Denisa Nesvačilová má problém. Měla být jednou z hvězd pátečního vyhlášení soutěže Muž roku, vůbec ale nedorazila. Údajně neměla ani tolik slušnosti, aby se omluvila sama.

Podle serveru super.cz Nesvačilová nedorazila na soutěž proto, že se ukázalo, že je novou partnerkou scenáristy Petra Kolečka. Měla tak údajně strach z toho, že by se na ni slétli novináři.

To ale prezident soutěže David Novotný za omluvu nepovažuje, o to více, když mu ani nezavolala. "Velmi mě mrzí, že Denisa Nesvačilová nedorazila na prestižní akci Muž roku, na které byla její účast avizována," řekl serveru.

V úterý ráno o ni ještě hovořil v televizi a den na to ji omluvila její kamarádka. Z důvodů, které on neuznává. "Chápu nemoc nebo rodinné důvody, ale tenhle důvod neuznávám. A ani mi to nezavolala sama," podotkl. 

Dodal, že člověk by měl být profesionál za každých okolností, o to více, kdy byli domluveni půl roku. "Měla položit jen jednu otázku finalistovi, přitom někteří kvůli jedné písničce přijeli přes půl republiky," rozhořčil se ředitel.

Její chování teď bude mít dohru. "Podám na ni stížnost pro její chování a neprofesionalitu, v její domovské televizi, kterou měla také v rámci domluvy reprezentovat," řekl.

Témata: Denisa Nesvačilová