Olga Lounová je těhotná!

Olga Lounová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. srpna 2022 12:35 | Aktualizováno: 28. srpna 2022 15:17

Zpěvačka Olga Lounová je těhotná! Radostnou novinu oznámila skrze nový videoklip, na kterém představila i dosud skrývaného partnera. Ukázalo se, že dítě čeká s hokejovým trenérem Janem Kreglem.

Lounová ve videoklipu k písni Patříme k sobě oznámila veřejnosti radostnou novinu! S digitálním těhotenským testem v ruce všem sdělila, že je těhotná.

Ve videoklipu se také poprvé objevil i její partner. Mohli jsme se tak dozvědět, že zpěvačka randí s s hokejovým trenérem Janem Kreglem. "Tohle je asi můj nejintimnější videoklip, ale moc bych se o to s Vámi chtěla podělit," napsala k písni.

"“Patříme k sobě” je píseň pro všechny, kteří berou lásku jako důležitou část svého života. Ať už s někým strávíte jen pár nádherných let, stojí za to se o to stále pokoušet. Tento videoklip je mou srdeční záležitostí, nejen, protože mi tam hrají rodiče, moje sestra Eliška a úžasná kamarádka Anetka a holčička mojí nejlepší kamarádky, ale taky láska, kterou nosím již mnoho měsíců pod srdcem," dodala zpěvačka.

Ve videoklipu se objevil i ultrazvuk miminka a záběry z odhalení pohlaví, které jsou ale černobílé. Je tedy jasné, že nastávající rodiče už jej znají, ale veřejnost si musí ještě počkat.

Témata: Olga Lounová