Eva Burešová se pořádně rozohnila! Naštvaly jí komentáře na Forejta i jejího syna!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. srpna 2022 13:35

Herečka Eva Burešová se pořádně naštvala. Vytočily ji reakce veřejnosti na písničku, kterou Přemek Forejt nazpíval pro McDonald's, i to, jak moc se řeší jméno jejího syna, Tristan William.

"Jsem se dostala do nějaké jiné dimenze. Je tady všechno v pohodě? Asi se máme hrozně dobře, když máme čas řešit jména cizích dětí, rozohní nás hystericky písnička k fastfoodu nebo že mám psa," zuří podle serveru super.cz herečka a zpěvačka.

"Já vidím na netu, že se vraždí, že je elektřina dost nahoře, že jsou války, ale to asi nikoho nezajímá. Jsem v životě neviděla takovou hysterii na inetnetu jako v posledních dnech, kdy se řeší jméno našeho syna," podotkla s tím, že to považuje za směšné. 

Tím ale neskončila. "Tady je najednou válečníků na sociálních sítích. Si vás přestavuju, jak jste v prčicích a úplně se klepete kvůli tomu, jak cizí člověk, kterého nikdy nepotkáte, pojmenuje své dítě," dodala herečka.

K celé věci se před pár dny vyjádřila i na Instagramu. "Každopádně jsem nějakou dobu teď nebyla pořádně na těch internetech, takže jsem se nedostala k tomu jakou debatu u některých lidí Tristanovo jméno vyvolal. Tak bych jen chtěla říct, že to vyvolalo i u Nathana a za celých 5 let se mu nikdo nikdy nesmál," podotkla.

"Já totiž neznám žádné lidi, kteří by se někomu smáli za jméno. To většinou totiž dělají jen dospěláci na internetu. Dospěláci na internetových diskuzích smějící se miminkům za jejich jméno. Nejvíc," dodala. 

Témata: Eva Burešová