Pavla Tomicová: Poté, co ji opustil manžel, se údajně zhroutila!

Pavla Tomicová a Ondřej Malý 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. srpna 2022 11:46

Herečka Pavla Tomicová nadále zachovává mlčenlivost. Dosud se tak nevyjádřila k informacím o údajném rozvodu poté, co ji manžel Ondřej Malý opustil. Její přátelé jsou ale sdílnější.

Po 19 letech manželství měl od herečky odejít herec Ondřej Malý, a to už v prosinci loňského roku. Stát se tak mělo poté, co na manžele přišla v září minulého roku krize. Malý našel o dost mladší herečku Kristýnu Kociánovou, se kterou navíc údajně čeká dítě.

Podle informací deníku Blesk Tomicové o rozchodu řekl Ondřej Malý jen krátce před Vánoci. "Sbalil se a odešel těsně před Štědrým dnem. O tom, že za Kristýnou Kociánovou, jí neřekl," prozradil jeden z hereččiných přátel.

Tomicová ale prý vůbec netušila, proč ji opustil. To se dozvěděla až od kolegů z divadla. "To, že je s Kristýnou, se Pavla dozvěděla až od lidí z divadla," tvrdí zdroj serveru. Herečka to údajně neunesla a zhroutila se.

"Někdy v lednu už to neunesla a zhroutila se na place, při natáčení ZOO," uvedl člen štábu s tím, že se herečce snažili všichni pomoci a upravili i natáčecí dny, aby se mohla vzpamatovat.

Témata: Pavla Tomicová