Denisa Nesvačilová promluvila o vztahu s Kolečkem!

Proměny jsou zbraní každé ženy. A Tereza není výjimkou 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. srpna 2022 9:57

Herečka Denisa Nesvačilová prolomila mlčení jako poslední z pomyslného trojúhelníku i ona promluvila o svém novém vztahu. Ten navázala se scénáristou Petrem Kolečkem!

Známý český scenárista a režisér Petr Kolečko se rozešel s modelkou Anetou Vignerovou. Nově se vídá s herečkou Denisou Nesvačilovou, kterou ale neoznačil za důvod rozchodu.

"Delší dobu nám vztah nefungoval. Soužití muže a ženy je problematické, navíc u takových osobností, jako jsem já a Aneta, obzvlášť. Už delší dobu to opravdu problematické bylo a rozchod byl na spadnutí," řekl Blesku

K celé věci se následně vyjádřila i sama Vignerová, která ale podle serveru extra.cz na rozdíl od svého expřítele tvrdí, že Nesvačilová je skutečným důvodem, proč se oba rozešli.

"Byli jsme pár dnů rozešlí. Do včerejška jsem ale nevěděla, že do toho hned vstoupila jiná ženská. Myslím si, že ona byla skutečnou příčinou rozchodu a teď se to jen snaží zakrýt. Partnerské problémy se řeší s partnerkou, a ne s jinou partnerkou. Když je někomu špatně ve vztahu, máte to řešit s někým, kdo je k tomu oprávněný, a ne, aby si vylíval srdce v jiné posteli," uvedla.

Ke vztahu se vyjádřila také Nesvačilová, která ale tvrdí, že ona i Kolečko do něj vstupovali svobodní. "Mezi mnou a Petrem to trvá doslova pár dnů, jsem proto velmi překvapená, kolik pozornosti naše rodící se křehká láska vzbuzuje. Oba jsme do vztahu vstupovali jako svobodní lidé, nikomu se nestala žádná křivda," řekla herečka Showtimu.

Témata: Denisa Nesvačilová Petr Kolečko (scénárista)