Pavla Tomicová: Jak zareagovala, když ji Ondřej Malý opustil?

Pavla Tomicová 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. srpna 2022 21:51

Herečka Pavla Tomicová se nadále nevyjádřila k informacím některých médií, že ji zřejmě čeká rozvod poté, co ji manžel Ondřej Malý opustil. Přesto se údajně povedlo zjistit, jak na tuto zdrcující zprávu zareagovala.

Herečka Pavla Tomicová byla v posledních týdnech vyzdvihována především za to, jak se jí daří zhubnout. Jak se ale ukázalo pravý důvod, díky kterému ztrácela na váze, je zřejmě mnohem horší, než se na první pohled mohlo zdát. Měl ji totiž opustit manžel.

Po 19 letech manželství měl od herečky odejít herec Ondřej Malý, a to už v prosinci loňského roku. Stát se tak mělo poté, co na manžele přišla v září minulého roku krize. Podle serveru Blesk.cz si Malý našel o dost mladší herečku Kristýnu Kociánovou, se kterou navíc údajně čeká dítě.

Nikdo z nich se ale zatím k celé věci nevyjádřil. Přesto server extra.cz s odkazem na svůj zdroj tvrdí, že zná reakci populární české herečky. "Někdy začátkem roku už se k ní ale doneslo, za kým Ondřej odešel. Na jednu stranu to byl šok, protože Ondřejova nová žena Kristýna Kociánová se tvářila jako nejlepší kamarádka, na druhou stranu si Pavla oddychla," cituje web svůj zdroj.

Tomicová si totiž údajně měla původně myslet, že jí manžel opustil kvůli jinému muži. Přesně to se jí totiž stalo v prvním manželství. "Měla z toho vážně trauma, které si jen tak někdo nedovede představit, takže si trochu vsugerovala, že se to vrací v plné míře a bála se toho víc než čehokoli jiného," tvrdí zdroj.

Sama prý proti gayům nic nemá, jak ale v minulosti prozradila, nejhorší je na tom bezmoc, kdy člověk ví, že nemá cenu o svého partnera bojovat, protože ho přitahuje jiné pohlaví.

Témata: Pavla Tomicová