Temné tajemství? Kodymův kolega z kapely Wanastowi Vjecy boural úplně zhulený na motorce!

Robert Kodym

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. června 2018 9:54

Kapela Wanastowy Vjeci vznikla v roce 1988, letos tedy slaví už třicáté narozeniny! A co je za tu dobu její největší úspěch? Frontman Robert Kodym (51) tvrdí, že je to fakt, že její členové vůbec zůstali naživu!

Kodym přiznává, že občas byly chvíle, kdy šlo členům skupiny doslova o život! „S kolegou P.B.CH. jsme milovali punkrock a uctívali kapelu Sex Pistols. Za těch třicet let jsme se hodně změnili. Kdyby k té změně nedošlo, tak jsme tu už nebyli...“ svěřil se rocker.

Přiznal také, že někteří členové skupiny žili podle legendárního hesla Sex, Drogy, Rock'n'roll! Ani drogy jim tedy nebyly úplně cizí! „Nebudu jmenovat přímo sebe, ale řekněme, že to byl jeden člen kapely,“ cituje hudebníka Blesk.

Zavzpomínal třeba na to, co se dělo na soustředění v Thajsku. „Půjčil si velkou motorku poté, co požil hodně marihuany. Výsledek byl ten, že se vzbudil v příkopě, na něm ležela dvěstěkilová motorka s prasklou nádrží a po něm tekl benzin!“ popisuje příhodu, která mohla skončit tragicky!

I proto poslal mladým hudebníkům jasnou zprávu! „Tak k tomu bych jen řekl – pozor, mladí rockeři, nejezděte na motorce po požití trávy!“ dodal Kodym.

Témata: Robert Kodym Wanastowi Vjecy Drogy Marihuana