Petr Kolečko ji podváděl? Aneta Vignerová prozradila pravý důvod rozchodu!

Vignerová, Aneta 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. srpna 2022 17:14

Jak dnes stars24.cz informoval, známý český scenárista a režisér Petr Kolečko se rozešel s modelkou Anetou Vignerovou. Nově se vídá s herečkou Denisou Nesvačilovou, kterou ale neoznačil za důvod rozchodu. Vignerová však tvrdí něco jiného!

Scénárista Kolečko odešel od modelky a bývalé Miss České Republiky a našel si novou lásku, kterou je herečka Denisa Nesvačilová. Jak ale řekl Blesku, Denisa podle něj není důvodem rozchodu.

"Delší dobu nám vztah nefungoval. Soužití muže a ženy je problematické, navíc u takových osobností, jako jsem já a Aneta, obzvlášť. Už delší dobu to opravdu problematické bylo a rozchod byl na spadnutí," dodal s tím, že ve vztahu nebyl nikdo z nich šťastný.

"Mezi mnou a Denisou je něco čerstvého a krásného, a to je asi tak všechno, co vám k tomu můžu v tuto chvíli říct," svěřil se. Podle serveru extra.cz ale jejich vztah není tak úplně nový. Jejich vztah údajně začal při natáčení seriálu Pálava.

Vignerová navíc prozradila, že podle ní je Nesvačilová skutečným důvodem, proč se oba rozešli. "Byli jsme pár dnů rozešlí. Do včerejška jsem ale nevěděla, že do toho hned vstoupila jiná ženská. Myslím si, že ona byla skutečnou příčinou rozchodu a teď se to jen snaží zakrýt," řekla serveru.

"Partnerské problémy se řeší s partnerkou, a ne s jinou partnerkou. Když je někomu špatně ve vztahu, máte to řešit s někým, kdo je k tomu oprávněný, a ne, aby si vylíval srdce v jiné posteli," dodala.

Nijak nezastírá, že za rozchodem mohla stát skutečně nevěra. "Myslím si, že když se řeší nevěra, tak se řeší asi s člověkem, který se jí dopouští, tak si to vyřešte s ním a mě ať s tím nikdo neobtěžuje," řekla serveru. 

Témata: Petr Kolečko (scénárista) Aneta Vignerová Denisa Nesvačilová